AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla savaştığını görmek

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, herkesin takdirini toplayacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaştığını gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında kılıç savaşı görmek kişinin her daim iyi anılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Kahve falında kılıç eline almak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kılıçı kınından çıkarmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kılıç takmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir