AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş çıkacağını duymak

Kahve falında savaş çıkacağını duymak

Kahve falında savaş çıkacağını duymak üzüleceğine ve pişman olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Kahve falında savaş çıkacağını duymak gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında savaş olduğunu duymak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine inanılır.

Kahve falında savaş çıkacağını duymak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş çıktığını duymak yaşamının yoluna gireceğine, çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta rehin alınmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında askeri savaş görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında savaşa gittiğini görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine inanılır.

Kahve falında savaş hali görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç savaşı görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir