AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşa gittiğini görmek

Kahve falında savaşa gittiğini görmek

Kahve falında savaşa gittiğini görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, zor günlerin biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında savaşa gittiğini gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında savaş oyunu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaştan sağ çıkmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta silah görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında savaş izlemek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta asker görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Kahve falında savaşa çıkmak üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş çıktığı görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşırken ölmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir