AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri savaş görmek

Kahve falında askeri savaş görmek

Kahve falında askeri savaş görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri savaş gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Kahve falında askeri savaş görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında askerin savaştığını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş askeri görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri alay görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında düşman askerini öldürmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında düşman askeri görmek kimden akıl soracağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında askeri cezaevi görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir