AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş hali görmek

Kahve falında savaş hali görmek

Kahve falında savaş hali görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında savaş hali gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında savaş hali görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında hareket halindeki trene binmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat halinde ev görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kurt görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına inanılır.

Kahve falında saf halinde namaz kılmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında hayız hali görmek dertlerden kurtulmaya, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir