AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşırıp kalmak

Kahve falında şaşırıp kalmak

Kahve falında şaşırıp kalmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şaşırıp kalmak gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında şaşırıp kalmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeye şaşırmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini şaşı görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında şaşı birini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına inanılır.

Kahve falında yolunu şaşırmak isteklerin yerine geleceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şaşırmış birini görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şaşı olduğunu görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir