AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini şaşı görmek

Kahve falında kendini şaşı görmek

Kahve falında kendini şaşı görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok mutlu olunacağına, büyük bir makama geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini şaşı gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında telefonda şaşırmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında yolu şaşırmak hoşluk içinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı olmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak durgun giden işlerin açılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolunu şaşırmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında şaşırarak namaz kılmak kısmetlerin günden güne artacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken şaşırdığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, ekmeğinin verimli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir