AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşırmış birini görmek

Kahve falında şaşırmış birini görmek

Kahve falında şaşırmış birini görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında şaşırmış birini gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında şaşırdığını görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şaşı göz görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaşırmak görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında birini görüp şaşırmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şaşı olmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken şaşırdığını görmek hep yerinde sayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir