AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye şaşırmak

Kahve falında bir şeye şaşırmak

Kahve falında bir şeye şaşırmak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi durumun düzeleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında bir şeye şaşırmak gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında bir şeye şaşırmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şaşırmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri şaşı olmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında şaşı olmak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yol şaşırmak huzurlu günlerin geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şaşı olduğunu görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir