AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşı olmak

Kahve falında şaşı olmak

Kahve falında şaşı olmak yaşam tecrübesi edineceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaşı olmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize bakış açınız bir kez daha değişebilir.

Kahve falında şaşırıp kalmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine inanılır.

Kahve falında bir şeye şaşırmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaşı birini görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında namazı şaşırmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında şaşırmış birini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Kahve falında şaşı kedi görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü şaşı olmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri şaşı bebek görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir