AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşı kedi görmek

Kahve falında şaşı kedi görmek

Kahve falında şaşı kedi görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında şaşı kedi gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında şaşı kedi görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, şansının geri döneceğine işarettir.

Kahve falında telefonda şaşırmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gözünü şaşı görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılarken kıbleyi şaşırmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, siparişlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şaşırdığını görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında namazı şaşırmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şaşırıp kalmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir