AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda şaşırmak

Kahve falında telefonda şaşırmak

Kahve falında telefonda şaşırmak zengin için yoksulluğa, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında telefonda şaşırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında telefonda şaşırmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Kahve falında bir şeye şaşırmak sermaye kaybedeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek zorluklarının biteceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini şaşı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulur.

Kahve falında çok şaşırmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaşı bebek görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, bekar ise evleneceğine işarettir.

Kahve falında yolunu şaşırmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak tartışmalı bir işe girileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir