Kahve falında sarp yokuş görmek

Kahve falında sarp yokuş görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarp yokuş gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Kahve falında sarp yokuştan inmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında sarp yokuş görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Kahve falında sarp kayalar görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sarp dağ görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında sarp kayalıklar görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir