Kahve falında sarp kayalıklar görmek

Kahve falında sarp kayalıklar görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sevdiği insanların olacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında sarp kayalıklar gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Kahve falında sarp kayalar görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, ticarete atılacağına işarettir.

Kahve falında sarp kayalıklar görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarp yokuş görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Kahve falında sarp yokuştan inmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarp dağ görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıkları tırmanmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kayaya oturmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir