Kahve falında sarp kayalar görmek

Kahve falında sarp kayalar görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iyilik görüleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarp kayalar gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sarp kayalar görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında sarp kayalıklar görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarp yokuştan inmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarp yokuş görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında sarp dağ görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Kahve falında denizin ortasında kaya görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında kayalar üzerinde yürümek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zorlukların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir