Kahve falında sarp dağ görmek

Kahve falında sarp dağ görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarp dağ gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sarp dağ görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak kısa sürede başarısının artacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarp yokuş görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarp kayalıklar görmek özel muamele göreceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sarp yokuştan inmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sarp kayalar görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan denize bakmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında dağ menekşesi görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir