AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma sarmayı görmek

Kahve falında sarma sarmayı görmek

Kahve falında sarma sarmayı görmek aile hayatının hayır getireceğine, çok günah işleyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gelişeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sarma sarmayı gördüyseniz:

  • Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor.

Kahve falında lahana sarması yemek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarmaş dolaş gezmek böylece kişinin hafifleyeceğine, diplomalı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında bir tencere sarma görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında lahana sarması sarmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sarma dolma pişirmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında lahana sarması yapmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana sarması pişirmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma dolma görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir