AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma yapmak

Kahve falında sarma yapmak

Kahve falında sarma yapmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, o masumların bedduasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarma yapmak gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında yaprak sarma yapmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma yapmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarması yapmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması yapmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sarma görmek mutluluğu yakalayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek maddi olarak zayıflayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir