AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak sarması yapmak

Kahve falında yaprak sarması yapmak

Kahve falında yaprak sarması yapmak zenginliğe sahip olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, kendi işinin patronu olunacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarması yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yaprak sarması yapmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarma yapmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağı sarması yemek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yaprak sarması yemek sevdiklerini de koruyacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaprak sarması sarmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yaprak sarma yemek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Kahve falında etli yaprak sarması görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yaprak sarması görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir