AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş sarma görmek

Kahve falında pişmiş sarma görmek

Kahve falında pişmiş sarma görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, gülüp eğleneceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş sarma gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş sarma görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında etli yaprak sarması görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Kahve falında sarma içi hazırlamak gelirinin de artmayacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu sarma yemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli sarma görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarma sarmak geleceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir