AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma sigara görmek

Kahve falında sarma sigara görmek

Kahve falında sarma sigara görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendini bunu başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarma sigara gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında sarma sigara içmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarma sigara görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında sarma dolma yemek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kalabalık günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ sarma yemek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarmaş dolaş olmak yoğun duygular yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tencere sarma görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir