AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden sarımsak almak

Kahve falında birinden sarımsak almak

Kahve falında birinden sarımsak almak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, başarılı adımlar atacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden sarımsak almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Kahve falında sarımsak toplamak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir diş sarımsak görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soyup yemek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında baş sarımsak görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soyarken görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında pazarda sarımsak görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işarettir.

Kahve falında çiğ sarımsak yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir