AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide uzanmak

Kahve falında camide uzanmak

Kahve falında camide uzanmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide uzanmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Kahve falında camide uzanmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında toprakta uzanmak kararlarına saygı duyulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sahilde uzanmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında çimenlerde uzanmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlara uzanmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üzerine uzanmak büyük emekler vereceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında mezara uzanmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir