AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanına uzanmak

Kahve falında birinin yanına uzanmak

Kahve falında birinin yanına uzanmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yanına uzanmak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Kahve falında birinin yanına uzanmak eşlerin ayrılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, köşeye sıkıştıracağına inanılır.

Kahve falında yan yana uzanmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yanına uzanmak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çimenlere uzanmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü uzanmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara uzanmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir