AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp hasret gidermek

Kahve falında sarılıp hasret gidermek

Kahve falında sarılıp hasret gidermek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle hasret gidermek derdin sona ereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle hasret gidermek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hasret gidermek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında hasretle sarılmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hasret kalmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasret görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir