AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek bundan güç ve cesaret alacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle hasret gidermek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle hasret gidermek ticaretinin genişleyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasret gidermek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasret görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak hatalarını fark edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında hasretle öpmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir