AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasret kalmak

Kahve falında hasret kalmak

Kahve falında hasret kalmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, verilen kararların geri çekileceğine inanılır.

Kahve falında hasret kalmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Kahve falında hasret kalmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasret görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında hasretle sarılmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasret çekmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında hasret gidermek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasretle öpmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir