AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle hasret gidermek

Kahve falında ölüyle hasret gidermek

Kahve falında ölüyle hasret gidermek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle hasret gidermek gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında ölüyle hasret gidermek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek bazı başka desteklere kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasret gidermek yardımının olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle hasret gidermek evlilik yolunda engeller çıkacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hasretle öpmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında hasret görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir