AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasret gidermek

Kahve falında hasret gidermek

Kahve falında hasret gidermek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında hasret gidermek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle hasret gidermek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasret gidermek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle hasret gidermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına inanılır.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasret çekmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasretle öpmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir