AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasretle sarılmak

Kahve falında hasretle sarılmak

Kahve falında hasretle sarılmak ekonomik gücün çoğalacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hasretle sarılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Kahve falında hasretle sarılmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Kahve falında sarılıp hasret gidermek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasret görmek onlardan taraf hayır göreceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasretle öpmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında hasret kalmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak sorunlarından arınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle hasret gidermek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, iyi geçim halinde kalacağına inanılır.

Kahve falında hasret gidermek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir