AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında sarı yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında sarı yılan öldürdüğünü görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Kahve falında sarı yılanı öldürmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı yılan öldürmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli yılan öldürmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yılan öldürdüğünü görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı piton yılan görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bol dua edeceğine yorulur.

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, karasızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın sarıldığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir