AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane sarı yılan görmek

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane sarı yılan gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulur.

Kahve falında sarı buğday taneleri görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane siyah yılan görmek verilen sözlerin tutulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek kirli işlere bulaşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir