AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı piton yılan görmek

Kahve falında sarı piton yılan görmek

Kahve falında sarı piton yılan görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında sarı piton yılan gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında sarı piton yılanı görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işarettir.

Kahve falında sarı piton yılan görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sarı piton görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dev piton yılanı görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ün yapmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında evinde piton yılanı görmek dertlerine derman bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında denizde piton yılanı görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah piton yılan görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, ortağından ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir