AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın sarıldığını görmek

Kahve falında yılanın sarıldığını görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, eşit davranılacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yüksek diploma alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın sarıldığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında yılanın boğazına sarıldığını görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah yılan görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında sarı uzun yılan görmek âlim kimselerden feyz alacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca sarılmış yılan görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı yılanı öldürmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında suda sarı yılan görmek malını ve parasını sağlama alacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir