AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, dedikoduya, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulur.

Kahve falında sarı boğa yılanı görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Kahve falında sarı uzun yılan görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı bir yılan görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir