AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yılan öldürmek

Kahve falında sarı yılan öldürmek

Kahve falında sarı yılan öldürmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çekilen hasretin biteceğine, onların güvenini sarsacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Kahve falında sarı yılanı öldürmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında sarı renkli yılan öldürmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı yılan öldürmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı yılan öldürdüğünü görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk yılan görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yılan beslemek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli yılan görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah yılan görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir