AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elbise giymek

Kahve falında sarı elbise giymek

Kahve falında sarı elbise giymek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, farklı kişilerle tanışacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı elbise giymek gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında sarı bir elbise giymek içinin hafifleyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk elbise giymek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renkli elbise giymek büyük mutluluklar yaşanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarı elbise giydiğini görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine inanılır.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir