AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon sarısı elbise giymek

Kahve falında limon sarısı elbise giymek

Kahve falında limon sarısı elbise giymek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı takım elbise giymek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı renkli elbise giymek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı elbise giymek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin sarı elbise giydiğini görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir