AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bir elbise giymek

Kahve falında sarı bir elbise giymek

Kahve falında sarı bir elbise giymek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sarı bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı bir elbise giymek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun sarı elbise giymek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli elbise giymek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk elbise giymek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında açık sarı elbise giymek hasretliklerin bir araya geleceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir