AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığa sarılmak

Kahve falında yastığa sarılmak

Kahve falında yastığa sarılmak afiyette giden düzeninden olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret eder.

Kahve falında yastığa sarılmak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yastığa sarılmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı yastık görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında yastık yorgan taşımak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çok yastık görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli yastık görmek depresyona gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık istemek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yastık görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yılan yastığı görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir