AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yağmurluk görmek

Kahve falında sarı yağmurluk görmek

Kahve falında sarı yağmurluk görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yağmurluk gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Kahve falında sarı yağmurluk giymek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı yağmurluk görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında karla yağmur görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek dertlerin başlayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak hem geleceğinin güzel olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek can sıkıcı haberler almaya, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir