AnaSayfa / Genel / Kahve falında karla yağmur görmek

Kahve falında karla yağmur görmek

Kahve falında karla yağmur görmek günahtan temizlenmeye, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında karla yağmur gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında karla karışık yağmur görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kar yağmur güneş görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında karla yağmur görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur kar görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurla kar görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir