AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve siyah kedi görmek

Kahve falında sarı ve siyah kedi görmek

Kahve falında sarı ve siyah kedi görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, faydalı şeyler yapacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah kedi gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek canının kıymetini bileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı ve siyah kedi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında sarı yavru kedi görmek büyük kazanç elde edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kedi görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek hayıflanacağına, endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediye sarılmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı büyük kedi görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir