AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kedi görmek

Kahve falında sarı kedi görmek

Kahve falında sarı kedi görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kedi gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yavru kedi görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sarı kedi görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, elde edilecek menfaatlere alamet eder.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı ev kedisi görmek günahlarından tövbe etmeye, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye sarıldığını görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediye sarılmak kazancından başkalarına da vereceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir