AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı büyük kedi görmek

Kahve falında sarı büyük kedi görmek

Kahve falında sarı büyük kedi görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı büyük kedi gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında büyük sarı kedi görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sarı büyük kedi görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük siyah kedi görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında büyük kara kedi görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında büyük kediler görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük kedi görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz kedi görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kedi görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, asil kimselerden çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir