AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve yeşil renk görmek

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk kazak görmek işlerin daha kötüye gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk araba görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında mor renkli oda görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında mor renkli araba görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk balık görmek hayatını yoluna sokacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir