AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk ip görmek

Kahve falında mor renk ip görmek

Kahve falında mor renk ip görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, böylece hayatından memnun olacağına, yaşamının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk ip gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Kahve falında mor renk ip görmek kazancının bereketleneceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Kahve falında mor ip görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mor örgü ipi görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu renk ip görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında renkli yumak ip görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkte ip görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk ip görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli ip görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir