AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı üzüm yemek

Kahve falında sarı üzüm yemek

Kahve falında sarı üzüm yemek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında sarı kuru üzüm yemek ailesinden hayır göreceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında sarı üzüm yemek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek elinin de bollaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı ve siyah üzüm görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir