AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı üzüm toplamak

Kahve falında sarı üzüm toplamak

Kahve falında sarı üzüm toplamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Kahve falında sarı üzüm toplamak hem de işinde söz sahibi olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında incir üzüm toplamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek işlerinin bir anda bozulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında üzüm topladığını görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında mor üzüm toplamak iyi şartlarda yaşayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm toplamak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden üzüm toplamak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yemek ve toplamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir