AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm topladığını görmek

Kahve falında üzüm topladığını görmek

Kahve falında üzüm topladığını görmek zayıflayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm topladığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı üzüm toplamak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm toplamak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında yerden üzüm toplamak insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında dalından üzüm toplamak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daldan üzüm toplamak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, işlerin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm toplamak yemek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir